The Greatness Of Allah


Alhamdulillah dah nak dekat 4 bulan. Kenapa baru sekarang nak cerita? Mungkin ada yang dah tau, mungkin ada yang belum. Tujuan entry ni bukan untuk menunjuk-nunjuk, apatah lagi nak riak heboh sana-sini. Tapi lebih untuk memohon doa dari korang semua untuk mendoakan kesihatan Shakira dan bakal anak dalam perut ni.

Buku pink dah tercalit nama si ibu. Siapa si ibu? Shakira :) Macam tak percaya. Macam main-main pun ada. Tapi nilah yang dikatakan kebesaran Allah. Rezeki Allah. Buat buku pink dan first check up dah selesai, alhamdulillah ok. Semoga semuanya berjalan lancar lagi lepas ni.

Mom-To-Be. Amin.

# Wedding Review tak selesai lagi. Aiyo! Heee..

7 comments:

AnneRaini said...

tahniah shakira..semoga semuanya selamat..enjoy ur pregnancy..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Tahniah kak. ya Allah, ena turut tumpang gembira. Alhamdulillah.

Lulu Caldina said...

tahniah.. :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. alhamdullilah. rezeki yangg. jaga diri baik2 tau ~~~

noor zamzuriani Zakaria said...

Alhamdulillah.. tahniah moomy to be..

Bunda a.k.a KN said...

Alhamdulillah...semoga kedua2 ibu dan baby sihat2 selalu...

Halim Brothers said...

Semoga semuanya selamat nya masa kelahiran nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013