Contest Nama Biskut Paling Kreatif

Aiyoooo dah lama betul tak update blog ni. Almost 3 months kot rasanya. Huhu sorry readers!

Tiba-tiba hari ni Shakira muncul dengan contest bagai ni apahal?? Hehe tak adalah, Shakira dapat permintaan dari seorang gadis ni. Dia sibuk buat biskut raya. Wahhh mentang-mentang dah nak puasa ni, tup-tup masuk raya. Tak lama je lagikan? So, dalam sibuk-sibuk dia buat biskut tak tahu pula nak letak nama yang special. Konon-konon nak nama yang lain daripada yang lainlah tu.

So, hadirnya Shakira hari ni nak bikin contest nilah :) Korang nak rasa tak kuih yang dia buat tu? Nak? Ok jom baca dulu syarat-syarat nak join ok!


  • warganegara Malaysia ada blog dan menetap kat Malaysia je
  • buat entry bertajuk "Contest Nama Biskut Paling Kreatif"
  • follow blog Shakira yang dah lama usang ni :) -tiada paksaan-
  • follow blog tuan buat biskut ni Aya Yate -tiada paksaan-
  • copy paste gambar di bawah dan create satu nama paling kreatif untuk gambar biskut tersebut
  • KLU : korang dah biasa dengan nama biskut Snow Almond? Ok, cuba bagi yang lagi gempak dari tu ok!

Submit entry korang kat kotak komen di bawah. Entry lain tak dilayan ok. Due date on 12 May 2014. Apa tunggu lagi, hadiah misteri menanti korang semua! Jom sokong bisnes kawan kita ni dan mana tahu raya tahun ni dapat rasa biskut homemade yang sedap ni :)

Thanks korang dan SELAMAT BERCONTEST gituuu! Huhu.

26 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kyra, sihat ke? aktiflah berblogging semula. rindu wehh ~~~

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

http://www.blogger.com/profile/02383931471508158770

Sheila, kita pun rindu juga.. huhu boleh aktif tapi kena amek masa sikit.. hehe

lia said...

nnt nak pikirin dulu yer...

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

azman Arsad said...

saya nak join

http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Mrs Velentine said...

good luck insyaallah kalau ada masa nnt join

Diana Nurul said...

Salam, saya follow and join contest ye.

http://storyfromummi.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Jemput follow sy juga :)

SSurianah Yana said...

salam...saya join^^

http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Yan Saflina said...

http://bluepinkiey.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreat.html

join, :)

Thezackprince said...

http://cenderahation9.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Karimah Zulkafali said...

Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Cik Iera Ziera said...

done :)

http://theieraziera.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Aimi Farhana said...

SAYA JOIN :)
http://aimifarhanaalkaf.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

ain f said...

http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

ain f said...

http://blogjoingiveawaycontest.blogspot.com/2014/04/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

miss fifi said...

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Anisyamir Leejo said...

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Anisyamir Leejo said...

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Deqla Norumara said...

hye kira.. wahh anjur contest plak..menarik..

ciknadrahismail said...

Salam,
join http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Ape agaknye nama biskut ni eh..
Insyaallah sy join nnti..

shahida rahim said...

saya join ye
http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Jom join GA saya :)
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/happy-hour-giveaway_5.html

Mama Darwiish said...

http://mamadarwiish.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

Detective Fiqa said...

http://conanedogawa2657.blogspot.com/2014/05/contest-nama-biskut-paling-kreatif.html

joinn :D

Anonymous said...

I'm really enjoying the design and layout of your site. It's a very
easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your
theme? Superb work!

Feel free to surf to my homepage ... legal negligence

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013