Hadiah Perkahwinan Yang Pertama :)

Mesej masuk..

"Kyra..ada rumah tak malam ni?"

Mesej dibalas..

"Ada.. Kenapa?"

Mesej seterusnya diterima..

"Hehe..aku datang dalam 8 lebih..dah sampai aku call ko"

Sampai-sampai je tengok insan yang mesej tu datang bawa hadiah! Haha rupanya dia tak dapat datang majlis Shakira nanti. Sedihnya. Dia student, terpaksa balik Arau malam tu juga (malam Ahad lepas) :(

Namanya Ieda. Satu dorm dengan Shakira dan Hijanah juga masa zaman sekolah teknik dulu. Peluk semalam air mata berjujuran lagi sekali. Oh no! Memang lembutkan hati Shakira ni? Haha perasan! Nilah hadiahnya.


Akanku buka hadiah ni lepas selesai majlis ya. Thanks Ieda, love you! Study baik-baik. Pray for me dear, i am gonna miss you :)

10 comments:

Jie Susanos said...

bgusnya ade kawan cm tu...

lia said...

awal dpt hadiah ;)

Aku Penghibur said...

wahh bestnya ..kawan yang baik

Deqla Manjew said...

bestnye dpt hadiah..lom majlis dah ada hadiah kawen..

ezyra daniel said...

hadiah apa kah itu?hehe tak sabar nak tgk nie..ehh lebih2 plak sye haha

Vee Lea said...

Tahan ke nak buka lepas wedding?? Haha :D Congrats in advance <3

Ummi Kami said...

Assalam Shakira dear... ^^

Kak Ummi dah lama tak terima hadiah....yang terakhir dari Shakira.. ^^

Vee Zawiah said...

apa lah hadiah tu agaknya ...

ayut said...

Lom kawen dpt hadiah dh.best ni...

ieda othman said...

hey . baru sempat utk review blog kau . thanx for d special entry . hehe terharu kot . kau lah emotional sgt . hahaha . sorry babe , xdpt attend . almaklumlah jauh di hujung negeri . uhuk uhuk . t cukur jambul anak kau , aku dtg eh. hehe by d way congratz again in advance , moga menjadi isteri solehah utk suami terchenta . moga bahagia hingga jannah , love u lah babe .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013