Selamat Pengantin Baru Zahir & Hijanah

Hehe tak menang tangan nak update pasal orang kahwin ni :)

Jom layan gambar masa nikah dorang pada 29 November 2013 di Masjid Saidina Abu Bakar, Bangsar. Masa sanding Shakira tak dapat datang sebab busy kemas rumah. Ehem-ehem! Almaklumlah kita pun busy nak majlis. Hehe.


Baju kelabu yang tengah main handphone tu kenal tak? Hehe tu kakak Hijanah ni, wartawan baru kat Astro Arena :)


Hijanah ni sahabat Shakira dari zaman sekolah teknik lagi. Satu dorm pula tu, kitorang memang rapat even ada juga gaduh-gaduh. Huhu tu standardlah. Apa-apa pun tahniah buat Hijanah dan suaminya Zahir. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu :)

3 comments:

Deqla Manjew said...

selmt pengantin baru buat mereka.. lps ni turn kira la pulak eh.. hihi

adrianna syaz said...

Slmypt pngntin baru tuk kawan shakira :)

ayut said...

Tahniah bt mereka..lpas ni mjlis sndri plak ea..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013