Bebelan Hari Ini

Huhu membebel sendiri di hari Jumaat ni. Alhamdulilah dah dekat 2 minggu Shakira menyulam cinta dan kasih sebagai isteri kepada En. Hamdan. Hehe ayat poyo rasa nak hempuk jekan :)

Shakira rasa bahagia sangat. Yalah, sekarang kalau nak buat apa-apa dah jadi berdua. Fikir perut sendiri, kena fikir perut suami juga. Huhu suami? Macam tak caya je, macam mimpi je.

Penat memang penat, tak dinafikan. Lagi-lagi bab masak dan kemas rumah. Tak tahu kenapa penatnya lain macam. Haha. Yalah, dulu rumah bujang apa je yang En. Hamdan kemas. Nasib baik En. Hamdan pandai masak. Hehe.


Honeymoon? For now, rumah jelah. Haha habiskan tahun 2013 ni baru fikir honeymoon. Lambat-lambat sangat kang tahun depan jadinya babymoon. Hehe. Amin, doakan ya!

Blog apa cerita? Huhu makin hari makin malas nak update. Kalau update pun, update status facebook je sebab tulis pendek-pendek terus post. Hehe pemalas dah ni Shakira. Blog, maafkan daku ya ;) Dah makin ke belakang ranking blog. Huhu.

Nak review tentang wedding, tapi bila? Oh no, apalah nak jadi. Haha InsyaAllah Shakira akan gagahkan juga buat review wedding ya. Dont worry.

Hmm oklah, till here. Bye.

13 comments:

Emma said...

cepat lah update review kawen nie... :)

Cik Puan Rara said...

hehehehe g hanimum best taw.g lah jalan jalan.dekat2 pon xpe.lain rasa dia.hehehe

Jojoe said...

Dulupun xsmpat honeymoon..dah ada bby nnti baru plan nk g honeymoon..hihihi

PakcikLie PCL said...

Salam pengantin baru Shakira & Hamdan.. lalui hari2 anda berdua dengan ceria ok. cari masa untuk berbulan madu berdua...sempat lagi tu awal tahun depan :)

S. Faezah said...

nak tau cerita kawennn..heheh

BUNDA said...

assalam...owh! dah kawen ek?...selamat pengantin baru....

Deqla Manjew said...

kat rumah pun best la honeymoon.. hihi..

kacang buncis said...

salam....syoknya syakira....best kawin hehehe

Maszie Fatah said...

Cepatan ceta pasal wedding xsabor nak baca ...slmt honeymoon ~__^

Pha Is said...

waa.. untung ler dapat yg pandai masak.. heheh

Deanna Aris said...

tak terlambat lg nk wish selamat pengantin baru..moga bahagia hingga hujung nyawa :)
GARA2 ALFALFA: MIS V KETAT & RAHIM CANTIK MACAM ANAK DARA WALAUPUN DAH ANAK 2

are_lin@yu said...

beznya kira dah khwin..sory tak dpt dtg aritu..da mber kwin jgk..apa pn smoga berbahagia ya kira ;-)

ayut said...

Same la..bila nak review tu pon lambat je nk bt.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013