DIY B2B : Kasut Nikah

Tak habis-habis lagi dengan review ya? Hehe harap tak ada yang marahlah ya, lagipun kekeringan idea ni. Jadi reviewlah peneman sejati :)

Di harap semua review yang Shakira buat dan bakal buat akan menjadi titik idea atau inspirasi untuk bakal pengantin dekat luar tu. Huhu sekadar berkongsi ilmu. Bolehkan?


Ok hari ni Shakira nak review pasal kasut nikah. Before nikah Shakira ada buat teaser kasut nikah, kan? Seperti gambar di atas. Teaser konon! Hehe jom kita DIY sama-sama.

Bahan-bahan yang diperlukan :

1. Kasut - Shakira beli RM45 je kat Jusco Bukit Raja -

2. Manik - Balance buat hantaran masa bertunang dulu -

3. Gam pistol - Memang dah ada kat rumah -

Senang je, potong takat manik yang kita nak. Gam atas kasut :) Siap dipakai nak pergi nikah! Haha.


JUMLAH KOS : RM45

Shakira pilih kasut yang senang dan simple, boleh pakai balik lepas nikah. Nak jalan-jalan ke, kerja ke. Huhu. Oklah! Tu je buat hari ni. Bye B2B semua :)

6 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Kreatif dan murah, tak perlu beli mahal mahal. Bukan orang tanya pun. Janji nampak kemas dan cantik. heheheh

shu said...

comel! blh buat kasut jln :)

adrianna syaz said...

Jimat2..dan cntik jgk ni :)

PakcikLie PCL said...

a'ah memang jarang orang tanya masa2 tu...kalau yg tanya tu memang dia kepochi sangat la kan...haha aka makjemah !

AnneRaini said...

cantik2. akak punye kasut nikah dah xboleh pakai.. lepas bersalin kaki dah tmbh satu saiz..sedih.

ayut said...

Diy ni kalau rajin semua jadi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013