Cikgu Shakira

Hehe tajuk gedikkan? :p

Macam yang Shakira janji beberapa hari yang lepas, Shakira nak cerita sesuatukan? Ok actually Shakira ada dapat tawaran jadi guru kelas tambahan atau dalam Englishnya tuition teacher. Hehe.

So far, tawaran yang Shakira dapat subjek Sains UPSR dan sebagai home tutor pada salah seorang customer pusat tuisyen. Erk! Pusat tuisyen mana yang bagi peluang pada Shakira ni? Hehe Pusat Tuisyen Infitah. Tanggungjawab yang Shakira pegang sekarang ni dekat Seksyen 19 Shah Alam.

Alhamdulillah, student Shakira namanya Nuzalifah Abdul Rahim, 12 tahun. Comel orangnya. Chubby2 sikit tapi pemalunya ya amat! Hehe. Shakira pula jenis suka ketawa, so rasa macam gelak syok sendiri je masa dalam kelas. Haha. Ok, for me student Shakira setakat ni ok. Otaknya sangat brilliant! High mark je Shakira tengok yang lepas2 punya exam. Good2! I like. Hehe.

Meh Shakira share gambar beberapa hari dok mengajar :p sorrylah kebanyakan gambar mengalami jerebu. Huhu.











Tengok atas ni, Zalifah cuba jawab soalan Shakira. Hehe. InsyaAllah lepas ni kalau ada peluang, Shakira nak cuba PMR pula and mestilah nak subjek Geografi. Hehe. InsyaAllah kalau dapat :) Lagi best kalau dapat mengajar dalam kelas yang ramai2 tu, mencabar kesabaran Shakira ni. Haha.

Oklah, janji nak cerita dah ditunaikan ya!

4 comments:

Pok Cik said...

ngajar betul-betul yer.....

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Ya pok cik.. Terima kasih.. Hehe..

Liza Razak said...

wahhh..ada bakat ni :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Hehe insyaAllah..masih dalam proses belajar lagi ni Liza Razak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013