Review E-Day : Hantaran

Amaran : Entry banyak gambar, sila sabar. Hehe.

Selamat pagi semua!

Hari ni dah 5 bulan 19 hari Shakira bergelar tunangan kepada En. Hamdan. Rasa sekejap je masa berlalu, tak lama lagi dah nak hujung tahun. Ya Allah, Kau permudahkanlah segalanya. Amin. Ok! Mood Shakira hari ni nak review hari kejadian tunang yang lalu. Hehe apa punya ayat ni? Shakira mula dengan hantaran ya, yang lain tu nanti2 Shakira review tau. Huhu. Jom layan gambar!


Ok, atas ni semua hantaran dari pihak perempuan kepada pihak lelaki. Means from me to my fianceelah. Hehe. Sorrylah, gambar hantaran dari pihak lelaki tak snap pun satu2, Shakira pun silap tak ingatkan OP Shakira masa tu. Hmm tak apalah, tak ada rezeki nak buat macam manakan? Tapi Shakira adalah sikit gambar yang menampakkan juga hantaran dari pihak lelaki. Jom layan sekejap!


Dah nampak? Hehe. For your information, semua hantaran dari kedua2 pihak DIY masing2 je. Masing2 13 dulang. Haha dah tersama, nak buat macam mana. Padahal sepatutnya 13 from me and 15 from him. Hehe. Tak kreatif pun buat2 jelah kreatif. Huhu. Ok itu jelah review untuk hari ni ya! Jumpa di lain hari :)

5 comments:

Lina said...

wahh meriahnya majlis... aq pnya majlis hari tu simple je, tak terancang pon.. hehehe... btw tahniah .. hehehehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Haha tak ada mana meriahnya dear Lina.. biasa2 je :) TQ!

are_lin@yu said...

wahh beznya byk hntaran..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

hehe memang sengaja plan sekali bagi masa tunang tu ayu..senang nikah nanti dah tak payah,belah laki tinggal bawa apa yang patut je macam Batal Sembahyang and Mas Kahwin..

Lulu Caldina said...

cantik hantaran tu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013