Review E-Day : Makan Time!

Hai semua.

Sihat ke? Shakira sihat hari ni tapi tak sepenuhnya. Huhu perut main gila dari pagi tadi ni. Tapi tak apa, Shakira cuba tahan, Shakira gagahkan juga untuk menaip entry baru. Hehe tak boleh blah ayat!

Ok, today I want to share about makanan yang dihidangkan masa hari pertunangan Shakira hari tu. Huhu bolehkan? Bolehkan jela, tak habis dengan review lagi ni. Hehe.




Ada nasi putih, ayam masak merah, dalca sayur, kuih2, buah limau dan apa lagi Shakira tak ingat! Hehe. Alhamdulillah yang datang masa kejadian kata semuanya sedap. Amin! Terima kasih mak sebab pandai carikan tukang masak a.k.a kawan mak juga. Terima kasih acik Misah. Hehe :)

Siapa2 yang tinggal area Sg. Udang, Kg. Delek Klang ni kalau nak buat majlis kecil2 tapi malas masak sendiri, bolehlah guna khidmat acik Misah ni. Sedap tau! Jamin tak rugi. Hehe Shakira nak tinggalkan nombor telefon kat sini tapi rasa tak bagus pula. Tak apa! Kalau korang nak try khidmat ni, apa2 email Shakira ya. Nanti Shakira bagi nombor dan bolehlah korang halo2 dengan acik Misah :)

Oklah, sakit perut! Till here :)

4 comments:

Princess Feyqa said...

salam b2b..

wah sedap2nye lauk =) masa fiqa bertunang ritu family request lauk kampung.. tp fiqa lebih suka lauk mcm shakira pnye hehe..

btw fiqa dah follow shakira, jom ke blog fiqa ea =)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

heheeh...pasal lauk semua ni mak abah punya arrangement..:)

Faris Farina said...

tahniah :D tunangan orang ni darah manis :) hee

are_lin@yu said...

meriah majlis kira..thniah dear ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013