Review E-Day : Pelamin Mini

Hai!

Sihat semua? Hari ni Shakira sambung review majlis tunang hari tu ya. Bolehkan? Hehe. Today is about my mini dais, atau dalam bahasa melayunya pelamin mini saya! Hehe. Jom layan gambar!



Less is more. Hehe simple je pelamin tunang hari tu. Pengantin budget? Ok angkat tangan, mengaku! Huhu asal cantik. Haha. Tema majlis tunang hari tu kuning putih, diraja sangat kuningnya! Pelamin ni Shakira booked dari Butik DSun Impian. Cantik2 koleksi yang lain tau! Ada macam2lah dari kepala sampai kaki termasuk kesemua keperluan majlis. Hehe tapi masa tunang hari tu, pelamin je yang Shakira hired dorang. Boleh contact dorang kat sini :)

Ok, sampai di sini :)

6 comments:

Aida Azryn said...

cantik! ;)

are_lin@yu said...

alahai sweetnya..skrg tunang pn wjib ada pelamin ni kan..pa pn cantik!

JunAina said...

Simple tapi cantik. Nampak bangkit pelamin tu.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Aida : TQ dear :)

Ayu : Entah;ah.. mungkin kot,depends on individu jugak :)

JunAina : Kan? Hehe anyway thanks!

ikafantasi said...

awak..cntik sgt pelamin ni..suka..jrg jmpa kuning cntik mcm ni

wawa syaida said...

alahai cuteny mini pelamin...macam kuning diraja gitu :) follow u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013