Shakira Blogger Famous?

Hahahahahahahahahhahahahahahha gelak tak habis macam ni. Nak cerita macam mana kalau asyik gelak je. Huhu sorry my dear. Bukan apa, tengok tajuk tu ada terasa nak muntah tak? Haha.

Tadi Shakira ada buat entry terima kasih buat blogger yang sememangnya famous, she is Lulu Caldina. Nak baca entry tu klik sini. Then ada satu blogger datang singgah dan komen. Ada dua, satu dekat kotak komen blogger dan satu lagi dekat kotak komen Google+. Hehe.



The blogger is Haslinda Hassan Ali. Huhu orang Puchong, dulu Shakira tinggal Puchong juga tapi sekarang dah pindah Klang. Hehe Alhamdulillah termakbul kata-katanya tu famouslah Shakira. Haha famous ke? Hehe hep jangan suka sangat! Perbetulkan niat kita dulu. Kenapa kita menulis? kenapa kita berkongsi idea dan sesuatu secara public? Ada sebabnya.

Bagi Shakira, sebab hobi diri ni memang suka menulis dan membebel. Jadi ada baiknya bebelan tu dicoret di blog sendiri. Dan Alhamdulillah ini bermakna blog ni ada juga peminatnya ya. Ingatkan tak ada. Yalah, banyak lagi kekurangan yang perlu diperbaiki lebih-lebih lagi dari sudut isi-isi penting setiap entry. Hehe.

Jom ramai-ramai serang blog kak Haslinda. Shakira dah review blognya tadi, business woman tu. Wahh wanita bekerjaya dan sememangnya hebat dalam dunia perniagaan. Huhu tadi Shakira nampak ada pasal produk-produk kecantikan sekali. Terjah cepat!

Hehe tapi tak tau kenapa Shakira terasa nak sengih je hari ni. Thanks kak Haslinda sebab sudi singgah baca luangkan masa dengan cerita blog ni dan paling penting dah buat Shakira happy dengan kata-katamu hari ni. Hehe Alhamdulillah :)

Ada yang terasa nak tampar Shakira laju-laju tak? Huhu lari!!

7 comments:

Haslinda Hassan Ali said...

terima kasih bebyk yea...
asal puchong ke? eerrmm
jejak kasih nie...hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Haslinda Hassan Ali
Hehe sama2 kak :)
aah dulu puchong, dah 3 tahun pindah Klang :)
Salam perkenalan tau kak :) Memang jejak kasih ni..hehe

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah, mana tau betul2 satu hari nanti sebaris dengan blogger2 hebat di luar sana?

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Farah Waheda Wahid
Dalam mimpi je la dear..huhu kita ni baru 2 bulan lebih :) setahun jagung pun belum layak.. haha

Yumida Huda said...

hehe..alhadulillah
shakira ramai peminat
moga rakan maya sentiasa bertambah

jemput baca & komen entry yumida ni shakira:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

Deqla Manjew said...

kira mmg femes pun.. oo hari tu buat open house x ajak..sedeh la.. huhuhu...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Deqla Manjew
Ala sis, tak perasan la.. serius kita main tick je kat FB tu :) sorry, maybe next time ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013