Macam Cantik Je..Macam Comel Je..

Biasanya kalau ada satu video yang membuatkan someone tu famous, mesti ada orang akan buat parodi. Contoh macam kes terbaru ni video budak perempuan yang dikenali sebagai Awek Legoland - Macam Cantik Je, Macam Comel Je :)

Kita tengok kebanyakan respon semuanya negatif. Betul tak? Ok kali ni Shakira nak share respon positif dari seorang hamba Allah ni. Versi nasyid lagi tu. Huhu.


Jom kita ambil iktibar dan pengajaran dari video ni :)

* minta doa dari semua, asma Shakira ni macam datang balik je..datang balik je..:)

4 comments:

Kakzakie said...

Best:) kakak suka. Yelah comel cantik tu semua ciptaan Allah. Sedap pulak dengar tapi kenapa dia nyanyi tunduk aje ye Sha? Malu ke hihi...

Huny eda said...

tak dpt tengok..line tdk kuat ...tapai memang fmes kang skrng tu kat u tube...mcm meyampah pun ada..hee

wanariahamiza said...

Sedap liriknya!

Khir Khalid said...

Subhanallah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013