Salah Satu Punca Jadi Andartu


Jumpa artikel ni kat wall Facebook Oh Media semalam. Mungkin ada betulnya kot. Tapi sepatutnya adik ni perlu cakap tak baik naik motor, sebab lebih mengundang fitnah berbanding naik kereta. Tak perlulah cakap tak ada standard dating naik motor. Hmm tapi kalau dah syaitan menghasut, tak kira motor atau kereta. Betul tak?

Tepuk dada tanya selera. Ops bukan! Tepuk dada, tanya iman. Komen Shakira, no komen. Hehe :)

12 comments:

Putri said...

demand jugak anak dara zaman sekarang
akak kenai suami akak masa dia cuma ada sijil PMR je.pastu kami sama-sama sokong each other sampai sama-sama tamat degree
bila kita sanggup susah dan senang dengan pasangan, insyaAllah dia akan lebih hargai kita

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Putri
Kan sis? Demand betul.. HUHU Shakira pun dah bercadang dengan En. Hamdan nak bina masa depan sama2.. sokong each other :)

Emma said...

demand sangat nie :)

ikafantasi said...

kihkihkih..lawak baca tajuk tu..

Kongsi Blog said...

rupenye maruah die bole dibeli.. :)

Miss Hidy said...

Setuju dengan Putri,
Nak dapat kan org yang sangup susah n senang dengan kita tu la yg pyh nk jumpe...semoga kita dapat jodoh yg terbaik, Amin.

Deqla Manjew said...

penah baca ni.. demand kemain lagi.. dah mcm menghina org bawak motor plak yer.. mcm la dia standart sgt.. haha

Sylarius Yusof said...

Dasar perempuan materialistik! Hahaha.

Dia belum kenal realiti hidup lagi tu. Nanti bila dah berumur sikit, mungkin dia akan nampak, orang yang bermotorsikal pun peranannya sama penting seperti orang bermotokar juga.

Shark Kay said...

adeh..
nmpk gaya sampai bila2 ler shark x kawen kalu suma awek nk naik keta:(

Yumida Huda said...

pergh
nampak gayanya sume lelaki kena beli keta la lepas ni..hihi
isi tabung nuffnang sini-darlie

Vee Zawiah said...

itu bkn sbb utama andartu ... ermmm

Aku Penghibur said...

aduhhh nampaknya membujanglah acik nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013