Blog Berubah :)

Cantik tak header baru blog Shakira sekarang?


Hehe umur dah makin naik, tapi masih tak boleh buang sifat keanak-anakan tu agaknya :)

Alkisahnya macam ni. Semalam sifat rajin untuk tukar header datang membuak-buak, meresap ke seluruh anggota badan. Haha Shakira pun mulakanlah projek menukar ni.

Nampak tak gambar kartun dua insan poyo tu? Huhu tu sebenarnya masa Shakira ada blog lama dulu, ada hamba Allah ni buatkan header untuk Shakira. Tak ingat dah kenapa dia bagi. Rasanya Shakira ada menang satu giveaway kot. Rasanyalah, dah lupa. Shakira crop header tu, gantikan dengan design nama blog baru ni.

Tu yang cekak atas kepala girl tu ada word CUK. Hehe it is stand for Cinta Untuk Kita. Huhu tu nama blog lama, siapa yang nak tau ceritanya klik je sini ya :) Background blog ni pun Shakira dah tukar pada warna yang agak menyenangkan mata ni dan paling penting ianya kosong tanpa corak. I love it. Huhu.

Tu jelah nak bebel. Bye!

8 comments:

lia said...

walllaaaaa pandai makeup blog la.... jeles akak ni ;)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yangg, pasal followers tu sheila punya template tak provide. nantilah sheila cuba edit blog semula ya. hehe. blog semakin comel! suka header tu :)

Maszie Fatah said...

Wahhhh....tomei sgt...semoga sukses

Maszie Fatah said...

ajar akak mcm mane nak buat Another Stories By Shakira yg keluar pic n3 lepas2 tu..dik cyng :-)

Anis Hayati said...

gmba kartun nie gmba seohyun dgn yonghwa dlm citer "We Got Married". kalo x silap anis lah. hehehe. ape2 pon cute lah header akak.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

lia
haha make up gitu2 je kak..tgn ni keras jgk :)

Sheila Salim
Wslam.. ooo ok! nanti update ya kat kita..thanks yang :)

Maszie Fatah
Thanks kak! Hehehe shakira dah siap buatkan tuto utk akak :)

Anis Hayati
Yeke dik? huhu akak pun tak tau, dah org bg sudi nk buatkan header kt blog lama tu.. hehe apa2 pun, comelkan? thanks :)

jaakechik said...

cantik header tu. nampak sgt cool! sesuai sgt2...

kacang buncis said...

akak comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013