Honeymoon Package

Wow! Tajuk :)

Bila kita bercakap tentang perkahwinan, mesti akan terkeluar soalan tentang bulan madu. Ataupun lebih dikenali dalam bahasa orang putih sebagai honeymoon. Huhu.


Shakira nak tanya, honeymoon ni wajib or tak? Maksud Shakira macam ni, honeymoon ni mesti kena ada dalam checklist B2B? Ke tak payah pun tak apa?

Bukan apa. Shakira dengan En Hamdan memang tak ada apa-apa rancangan ke arah honeymoon dalam masa terdekat ni. Kalau ada pun, mungkin 6 bulan ke setahun lepas berkahwinlah :) Kot je, Shakira main hentam ni. Tapi bagi Shakira, kalau ada rezeki nak pergi tu pergilah. Kalau tak ada pun tak apa, rezeki lepas kahwinkan banyak Allah dah susun. Tak tahun ni, tahun depanlah kita nikmati honeymoon package tu. Hehe.

Dalam otak kitorang sekarang ni just setelkan hal kahwin ni je dulu. Hal honeymoon biar pending jap. Huhu.

Korang Ex B2B dulu macam mana? Honeymoon ni dijadikan salah satu nota dalam checklist or tak? Korang pergi honeymoon betul-betul dekat dengan hari nikah atau ambil masa? Berapa lama you all ambil masa tu? Dan jangan lupa share juga honeymoon package mana yang you all cekup. Hehe.

Share dengan Shakira jom! Thanks :)

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yanggggggg, sheila takda honeymoon terus tau. dekat nak masuk setahun kawin, baru ada rezeki pergi honeymoon sampai 2 kali. hehehe. awak kena simpan duit cepat, bila ada Matta Fair kena pergi tau. kat situ selalu dapat pakej murah gila :)

Farah Waheda Wahid said...

honeymoon? bagi akak kalau ada pun boleh tak ada pun occay...ikut kehendak pasangan...it's an additional bonus... tapi kalau dah kahwin tu, tak kira kat mana2 honeymoon jugak... ^_*

Amyma Omar said...

saya xde honeymoonnnn.... arghhh... dah 3tahun kawin,belum honeymoon lagi.. hihi jom join GA nie http://nooramyma.blogspot.com/2013/09/special-giveaway-2013-by-misz-nadea.html

::EIDA:: said...

pergi pergi... jgn tak pergii. hehehheeeee

Maszie Fatah said...

akak xder honeymoon sam5 skg ...alhamdullilah family bahagia insyallah sehingga ujung nyawa,org skg untung kalau ada rezeki apa salah nye ge matta fair cepatan...hehee

tenku butang said...

honeymoon kena set lea yunk.. heeee.. baru2 kawen lea best gi honeymoon ni.. pastu dh kawen, gi lagi tempat lain lak.. pastu anniversary gi lagi tempat lain lakk.. hi3

sk said...

Hi shakira..

Masa I kawen dulu, I pergi honeymoon in between kenduri my side n husband's side (sbb ada gap seminggu). kitaorg pegi dkt2 je. my house in s'ban, honeymoon dkt pd. haha.. just to spend time alone with him. lps settle semua kenduri, takde honeymoon dah sbb dah start keja n settle down hidup bersama.

then for 1st year anniversary baru we all honeymoon jauh sket. time tu pon finance dah stable sket, so barulah syok jalan2..

apa pon, tak kesah nak honeymoon ke tidak. provided u have the budget n time.. ;)

shu said...

sy pun letak honeymoon ujung2..ada rezeki lbih pergila..xpun honeymoon kt umah je..hehe..

Nadia Johari said...

Kene masuk gak..hahah..xkan xnk berdua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013