I Am Back

Rindunya kat korang. Rindunya kat blog ni. Shakira dah kembali. Seronok tak? Haha.

Ada ke yang menanti kemunculan Shakira di pentas blog ni? Hehe gaya tanya dah macam artis mak ni nak :)

Ok, Shakira penat. Penat sangat. Mood nak kerja hari ni pun dah betul-betul ke tengah laut. Bukan takat boleh rendam main air dengan kaki je.

Bila dah terlalu letih, macam ni jadinya. Merapu, merepek. Shakira nak rehat sekejap. Boleh?

Segmen pantun memantun dah tamat. Pemenang pun En Hamdan dah pilih. Nombor tiga je dia serahkan pada Shakira untuk decide, konon beri laluan buat organizerlah tu. Good. I love you En Hamdan! Haha.

Tapi sedih. En Hamdan dah pulang ke kampung halaman. Berjauhan lagi dengan Shakira kat sini :(

Alamak! Sedih rindu tu memanglah. Baru teringat, hadiah belum beli lagi. Aiyo! Wahai pemenang, kamu nak hadiah apa? Hehe.

Oklah, Shakira penat letih lemah malas sebu lemau. LAPAR!!

11 comments:

lia said...

rest dulu cukup2 sblm merapu lg kat blog ni ekekekee

Najwa Erbert said...

heee. done following.follow me back :))

adrianna syaz said...

Ada segmen pntun ke?melepas..

Busyra Bt Takiyudin said...

singgah sini. follow jgak. btw nice blog. :)

Deqla Manjew said...

amboii.. mcm sebulan menghilang gayanya..haha.. ok2..welcome back dear... ;p

ezyra daniel said...

welcome back...hehe...
cantek blog nie..
done follow..follow saya balik ok

Lina said...

segment pantun?? wahh seronok la.. asal taktahu.. eheheh

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yangg. welcome back. hee alahh jauh sekejap je tu. sabar ye. yeayy siapa yang menang agak2 ekk ?

Maszie Fatah said...

Welcome back...rindu berjauhan jap je...take rest..jgn kelam kabut byk minum air suam...take care...darling

elise hamin said...

hello shakira!!!

:)

BIE said...

haaa.. rindu nk baca blog shakira :)

salam singgah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013