Senarai Peserta Segmen Komen Berpantun By Shakira

Ok seperti yang Shakira umum sabtu lepas dah tamat segmen pantun-memantun :)

Memang best semua komen berpantun yang dihantar pada Shakira. Menusuk kalbu pun ada, tak berapa nak menusuk pun ada. Haha tapi Shakira hargai semuanya sebab memang nampak kesungguhan korang semua memerah idea yang bernas dan kreatif. Tahniah Shakira ucapkan sebab sudi sama-sama memartabatkan seni yang agak lama kebelakang iaitu berpantun.

Kat bawah ni senarai peserta yang sudi tinggalkan jejak komen berpantun dekat entry Segmen Komen Berpantun By Shakira tempoh hari.


Ada 17 peserta, ada 21 pantun. Nak tengok pantunnya tak? Jom. Hari ni Shakira nak ajak korang semua review satu-satu komen berpantun yang ada. Review jelah tau, pemenang dah pun ada kat tangan Shakira. Haha. Review je, tambah-tambah ilmu berpantun. Biar berseni dan berbunga-bunga sikit mood pagi ni. Klik sini ya :)

10 comments:

PakcikLie PCL said...

salam shakira,ramai gak yg suka berpantun ni ye...terbantut nak buat entri baru teru mai sini teruja nak hasil pantun kengkawan..gud luck semua.

tenku butang said...

wah.. ada pantun punya segmen yea..

amal salleh said...

^_^ v

Deqla Manjew said...

good luck utk mereka.. ;)

tarmizi said...

Good luck untuk semua

Kakzakie said...

Kakak memang suka berpantun. Sebab itu banyak N3 kakak yg kakak gunakan cara penyampaian secara berpantun:)

Shark Kay said...

eh eh..
ditrima jugak shark punya pnyertaan.
heheh..
tengkiu:)

Kancil 8349 said...

ramai juga...apapun good luck untuk kami semua

Yumida Huda said...

ramai jugak yg join
pantun yumida paling simple..hikhik..segan i

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

test

Entry Terbaru : Tutorial Penggunaan Backlink Dengan Betul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013