Teaser B2B : Sampin Nikah

Minggu lepas Shakira setel belikan En Hamdan sampin untuk dipakai masa nikah. Sebenarnya masa tunang tahun lepas, memang Jakel dah bagi free masa beli kain pasang kat sana dan kitorang pun dah siap-siap buat sebagai hantaran masa tunang. Tapi En Hamdan tak minat! Haha cerewet juga tunang Shakira ni ya :)

Sebenarnya En Hamdan kata dia nak beli sendiri kat area rumah dia. Tapi Shakira dah belikan dulu. Huhu.


Kenapa kabur tak jelas? Memanglah! Nikan teaser, tak supriselah tunjuk semua. Huhu Shakira puas hati, sebab harganya RM50 je. Tapi sampinnya memang cantik. Kena dengan baju nikah nanti. Shakira dah hantar gambar kat En Hamdan, dia terus call dan cakap suka! Huhu senangnya hati.

Ok done pasal sampin! Jangan lupa ya En Hamdan, ganti balik RM50. Dah janjikan? Haha.

8 comments:

Kakzakie said...

Amboi 50 ringgit pun nak claim ke hihi... yg cantik kelak kan suami Sya juga kan...

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Kakzakie
Hehehe harus claim kak.. harus :p

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kyra! hahahha sempat claim balik tu. heeeeeeee. nice lah sheila macam boleh nampak je warna dia. hehehehheheeeeeeeee ;p

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Sheila Salim
Wsalam..hehehe nampak ya? nice kan? :)

adrianna syaz said...

Bestnya..da nk kawen...:D

tenku butang said...

he3.. sib baik en. tunang cakap suka.. kalau tak jenuh lak nak cari yg lain kann.. hubby teman pun cerewet gak tauu.. huk3

Deqla Manjew said...

aduhh sakit mata la tgk sampin blur tu...hahahaha... suspen ye... ;p

Nadia Johari said...

Nad pun tak buat persiapan lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013