Honeymoon Package Ke Bali

Ok, klik sini dulu baru teruskan bacaan ya :)


Macam mana? Teruja tak? Joinlah contest honeymoon package tu. Lagi 2 hari ni, esok dah last day. Tak apa, cuba je dulu. Rezeki tu kan rahsia Allah. Kalau dah tau tak menang, baik tak payah joinkan. Hehe sebab tulah wujudnya perkataan berusaha dan tawakal. Habislah ustazah Shakira dah berbicara secara mendalam :)

Shakira join juga tau. Nampak tak Shakira punya link tadi? Hehe korang nak baca? Panjang tau. Yalah, tulis pengalaman En Hamdan ke Bali 5 tahun lepas. 5 hari 4 malam punya story, memanglah panjang berjela. Tapi Shakira dah pastikan korang takkan boring punya. Sebab Shakira ada letak gambar dan susunan cerita pun tak serius sepanjang perjalanan. Huhu.

Korang kalau nak baca story honeymoon package yang Shakira pertaruhkan tu, jemput klik sini ya :)

Selamat membaca. Kalau terpikat tu, perahlah otak untuk buat entry. Then post pada blog penganjur. Huhu kita bersaing secara sihat. Tak menang tak apa, yang penting kita dah usaha. Lepas tu apa? Tunggu keputusanlah!

Tawakal :)

6 comments:

puteri airyn said...

Goodluck Shakira.. Wow macam best je hadiah yang ditawarkan..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

puteri airyn
best mmg best.. hehe join la dear, mna tau dpt nikmati honeymoon package tu nanti :)

Al Kisah said...

alaa nak join.. tapi macam tak sempat nak karang.. damm

kacang buncis said...

p bali kot...hehehe
singgah blog akak..usha entri baru

::EIDA:: said...

wow ! bali ! bali !
akak doa shakira menang! yeayyyyy

Nadia Johari said...

Good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013