Kami Dah Layak Nak Kahwin

Hehe entry menggatal ni rasanya :)

Bukan apa, Shakira belek-belek fail dalam bilik tadi. Buka dan tengok balik sijil-sijil masa zaman muda dulu. Erk? Sekarang dah tua ke Shakira ni? Hehe.

Belek punya belek ternampak sijil kahwin ni.


Huhu teringat masa penyerahan sijil tamat kursus kahwin bulan April lepas, rasa macam konvo lagi sekali je. En Hamdan duk tengok je masa Shakira berjalan ke depan. Dah cover-cover ayu dah Shakira masa tu. Haha :)

Masa En Hamdan ke depan, Shakira balas juga duk renung dia lama-lama. Tapi dia buat tak tahu je! Huh sabar jelah. Memang hati lelaki ni hati batu kot. Tak ada perasaan. Lepas dia baca entry ni, mesti dia mesej Shakira. Haha.

Kami dah ada sijil, korang? Kami dah layak, korang? Haha gila tanya macam ni.

Bye!

9 comments:

adrianna syaz said...

Bestnya..nk kawen jgk.hehe

Noor said...

heheh..sy pun dah ade sijil kawin nih! kwinnye xtau bila..

wawa syaida said...

akak pun dah dapat...panas lagi...baru dapat ahad lepas :)

Princess Feyqa said...

fiqa dh ada.. now tga tunggu sijil nikah plak huhu lg lambat dr sijil kursus kawen..

arifah said...

singgah sini :) ifah duduk area Kuantan..awak? boleh je by hand kalau dekat..hehehe :)

kacang buncis said...

salam....:) singgah blog akak...

::EIDA:: said...

amboiii gataii eh eh.. hahaha

Deqla Manjew said...

amboii tak sabar sgtlah tu...hihihih...yela..mmg layak pun... bebudak skolah pun layak je nak kawen kalo dah gatai sgt...hahahaha..

Nadia Johari said...

Amboi sampai naik mcm konvo..nad pun dah de

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013