Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Entry melekat sehingga tamat segmen. Sila ke blog archive untuk entry baru.

Ok, ni segmen ketiga Shakira nak anjurkan sejak berblog ni. Haha tajuk tak boleh blahkan? What to do, hari ni feeling nak jadi gangster :)

Macam biasa, syarat Shakira memang jenis tak susahkan peserta. Relax je, simple dan sempoi.
  • Mesti ada blog
  • Follow blog Shakira (tiada paksaan)
  • Buat entry bertajuk Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30
  • Copy paste gambar minah kat bawah ni dan backlinkkan di entry ni SAHAJA
  • Tulis sekali dialog dalam entry korang, sekreatif yang mungkin #klu : ni gambar masa minah ni bertunang
  • Hantar link entry korang kat kotak komen di bawah ya
  • Seorang peserta dengan dialog yang buat Shakira pecah perut, dikira sebagai pemenang :)

Tamat pada 25/10/2013 jam 9.00 pagi. Haha. Good luck ya semua!

Are you ready? Huhu GOOOOOO !!

~ TAMAT ~

53 comments:

Deqla Manjew said...

laa.. kena buat entry ye? ingtkan nak letak dialog sini je td..hihi... moga berjaya ye segmen kira.. ;)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Deqla Manjew
Kak, jarang tau Shakira minta buat entry :)

Kakzakie said...

Jgn tutup dulu Sya. Kakak kalau free nak join juga ni. Follow lama dah follow tapi nak buat N3 tunggu!!

Moga akak ada masa

kacang buncis said...

http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yanggg, comelnya dia! macam nikah je. hehehe insyallah ada kesempatan sheila join ya. hehehe skrg busy sikit :)

Miss FebruaRy said...

hai kak ! thanks jemput..sy join :D

http://nanameer-lovecontest.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

N-fiq :D said...

Bismillahirahmanirahim, Saya join yea :)
http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Asha Lya said...

insyallah nanti kita join ya hehe

LeeNoraimy said...

http://leenoraimy.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

leen join !! ^_^

Rosmiza Ali said...

Assalamualaikum & Selamat Pagi Shakira! Salam kenal dari kak Mieza.. Datang sini jalan2 cari kenalan baru, tetiba jumpa segmen simple ni.. Laju2 join! Hehehe..
Follow sini #223..

http://pape-jer.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Sukma Haron said...

Insya-Allah nak join gak......

are_lin@yu said...

wahh kira wtsegemn ya..inshaallah ada idea ayu join ya..ssh btl skrg nk bw kja byk.huhu

PakcikLie PCL said...

ok shakira, pcl joinlah...

http://www.nazlee.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Yumida Huda said...

insha allah nnti yumida join

tenku butang said...

TENGKUBUTANG JOIN YEA..

http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

BUNDA a.k.a KN said...

menarik jugak ni...insyaAllah ada masa bunda join..

noly anna said...

:)bride to be?tahniah:)
nak buat side income x?
nnt singgahla blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

insya-Allah akan join.. bookmark dulu..

Mieza Suhaini said...

http://www.kanvasdakwat.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

ArifahLee's said...

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Nadhirah said...

joinn . :)

http://adichiee.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Iman Feeqry said...

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

munirah rahman said...

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

kacang buncis said...

salam.....selamat pagi...cuti ke?
sok raya nie hehe

LienLiendot said...

http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Atiqah Norbeli said...

Bismillah. Atiqah join :)
http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Ummi Kami said...

Assalamu'alaikum dari kejauhan...

Kak Ummi tumpang join ya.....selamat berhari raya 'Aidil Adha/Korban/Haji dari kak Ummi untuk Shakira... ^^

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/10/pantun-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html

International Directory Blogspot said...

Hello from France
I am very happy to welcome you!
Your blog has been accepted in Asia Malaysia_____N°237 a minute!

On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Invite your friends to join us in the "directory"!
The creation of this new blog "directory" allows a rapprochement between different countries, a knowledge of different cultures and a sharing of different traditions, passions, fashion, paintings, crafts, cooking,
photography and poetry. So you will be able to find in different countries other people with passions similar to your ones.
We are fortunate to be on the Blogspot platform that offers the opportunity to speak to the world.
The more people will join, the more opportunities everyone will have. And yes, I confess, I need people to know this blog!
You are in some way the Ambassador of this blog in your Country.
This is not a personal blog, I created it for all to enjoy.
SO, you also have to make it known to your contacts and friends in your blog domain: the success of this blog depends on all Participants.
So, during your next comments with your friends, ask them to come in the 'Directory' by writing in your comments:
*** I am in the directory come join me! ***
You want this directory to become more important? Help me to make it grow up!
Your blog is in the list Asia Malaysia_____N°237 and I hope this list will grow very quickly
Regards
Chris
We ask that you follow our blog and place a badge of your choice on your blog, in order to introduce the "directory" to your friends.
http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/06/12090603083012502810288938.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/19/120319072128505749603643.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/07/12/12071211040212502810092867.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/28/120328020518505749640557.gif
http://nsm05.casimages.com/img/2012/03/15/1203150723211250289584870.png
http://nsm05.casimages.com/img/2012/09/21/12092110155912502810343002.gif

If you want me to know the blog of your friends, send me their urls which allows a special badge in the list of your country
I see that you know many people in your country, you can try to get them in the directory?
Please! Actively support the "Directory" by making known to your friends! Thank you! "Unity is strength"
Not need an invitation to join the Directory. Any person who makes the request is entered

New on the site
Ranking of Countries
Invite your friends know made ??
the website to raise your ranking in the Country

kacang buncis said...

salam syakira...selamat pagi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak join juga.. :D

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Miss Anonymous said...

Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Vee Lea said...

Hello helloo.. Thanks for the invite akak. Nanti ada kelapangan Vee join okay. Good luck <3

puteri airyn said...

Salam Syakira.. Kak Erin joint yer..
http://puteriairyn.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

cik IchiGO said...

join..

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Kin Naz said...

bismillahirahmanirahim, join

http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

pha is said...

saya join...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

wanariahamiza said...

Salam penyertaan. :) http://wanariahamiza.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

syafika atilia said...

http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

AinAthirah Anuar said...

http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
join :)

AinAthirah Anuar said...

http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
Ain Athirah join :)

cik IchiGO said...

http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

mawar berduri said...

http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam Shakira Bunda join jugak..

http://norazis2908.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-minah-ni-kalau-nak-topup.html

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam Shakira, Bunda join jugak..

http://norazis2908.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-minah-ni-kalau-nak-topup.html

fuza said...

Fuza join juga... Something different kan... Sekadar suka2..jangan marah naa

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Yumida Huda said...

http://umikasum.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Che Faiz Bong said...

Bismillah. sy join:

http://chebethomekbong.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Rusfa SanaSini said...

join:
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=3326635924432447911#allposts

Maszie Fatah said...

Salam Jumaat SHAKIRA,
AKAK MASZIEjoin,masih sempat ye...

http://maszie.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Kakzakie said...

Ok kakak dah join juga sha.. last minit join ni:)

http://zakiepurvit.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

al- lavendari said...

tak sempat nak join .. tapi dah jadi follower.

mama_ka0ri said...

tak smpt nak join..cuma smpt follow blog shakira jer..huhu..:)

Nak letak jugak dialog dia boleh tak? walaupon tak diterima dah..haha..

"Mana pegi tunang aku ni..tak sampai2 lagi..tok imam duk tunggu dari tadi lagi..habisla nanti aku nak kawen ngan sape.."

Rusfa SanaSini said...

salam, kak. sy silap ntar link. leh masukkan sy dlm list peserta. check balik sy punya entry. sy post pd 24.10.2013. soe , cz silap ntar link:

http://rusfasanasini.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013