Teaser B2B : Pre Wedding

Ingat lagi entry sini? Tahniah blogger Maszie dan blogger Adrianna sebab pandai meneka berpandukan gambar kek kamera yang Shakira post kat situ. Good!

Ok, done our pre-wedding photoshoot yang berlangsung jumaat yang lepas, beberapa jam sebelum solat jumaat. Hehe tema? GAME OF LOVE. Permainan cinta! Lokasi? Ole-Ole Bowling Shah Alam and roundaboard berdekatan Masjid Shah Alam :) - betul ke Shakira eja roundaboard tu?

Sebenarnya memang niat nak letak sekeping kat sini sebab teaser kan, tapi En Hamdan request letak dua tiga keping. Nah tengoklah empat lima keping Shakira bagi. Haha all this is snap shot yang terhasil by our Official Photographer Saif Photography & Media Creative. Before this they known as Budget-Foto. Dorang juga OP masa Shakira dan En Hamdan tunang tahun lepas. Hehe.

 

Haha tarikh dah terkeluar, anggap jelah tu jemputan juga ya. Tu tarikh nikah. Actually ni dapar free sekali dengan pakej gambar yang Shakira amek! Ok, all the edited pictures look superb right? I love it! Recommended sangat untuk B2B kat luar tu, harganya pun mampu milik InsyaAllah. Klik je link dorang and direct to deal anything :)

15 comments:

ikafantasi said...

nice pic..suka2

nor_farihan said...

alahai sweetnye akak...pre wedding kat bowling tu hihi..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sayangg, bestnya. gambar2 cantik. tapi pre wedding ni sheila tak buat pun dulu. sebabnya kita tak ikut adat dan bida'ah yang orang melayu suka buat skrg.. yang penting buat mana wajib je yanggg. baru barakah perhubungan itu. insyallah :)

adrianna syaz said...

Oo..sgt sangat cntik gmbr pre wedding ini..sya pun mau cmni jgk....nak wat kat cameron la..hehe

Invisible Me said...

Menarik. Tak sabar nak tengok gambar wedding pulak ;)

Deqla Manjew said...

cantik gmbr.. oo ni dia rupanya bakal hubby dia..hihi.. ;)

Marou Apple Hijau said...

cantik gambar pre weding. selamat berbahagia ke ank cucu ye


recent post : Hanya Di Malaysia Versi Instagram Episode 8

✿ pink velvet ✿ said...

hehe! comel :)

Dianaa said...

sesuai buat photo canvas ni. hihi :p

Lina said...

jeles!! nak juga buat gmbr pre wedding ni..

::EIDA:: said...

oemy angat! omey angat! tak sbarrr,, hehehhehe

Maszie Fatah said...

kalau akak tau buat kat ole2 akak ge terjah jap dah dekat ngan umah akak...anyway tahniah tomey3x sgtttt lambat nye DIS....kih kih kih

Shuhaida Subri said...

tahniah akak ucapkan.. moga bahagia selalu ^^

mustika pena said...

Salam, hye... tahniah tau MP ucapkan. Semoga brkekalan dan selamat tau untuk tarikh tu k. MP doakn kbahagian shakira brsma psngan tau, amin.:)

Nadia Johari said...

In Syaa Allah kalau takde ape2 nad datang..yeaahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013