Blog Persiapan Perkahwinan Ke? ^_^

Hehe tersenyum je tengok keyword yang masuk dalam blog Shakira ni. Kebanyakannya pasal kahwin. Kahwin, kahwin, kahwin. Huhu.

 

Agaknya pembaca yang masuk blog picisan Shakira ni semuanya tengah buat persiapan nak kahwin ya? Hehe. Bukan ada apa sangat pun, perjalanan baru bermula. Blog Shakira ni baru je berusia 4 bulan lebih. Kalau baby 4 bulan tu agaknya baru belajar meniarap kot, tak pun baru nak belajar angkat punggung. Haha.

Tapi seronok jugakan kalau pembaca dah cop kita sebagai tempat mencari inspirasi :)

6 comments:

Shark Kay said...

Blog inspirasi bakal raja sehari..
mmg bnyk trafic nnti bila ujung tahun.
Hehe.

AbgDude a.k.a Kai said...

nak dekat ujung2 taon kot...
so ramai nak kawen...

http://abgdude.com/blog/2013/10/09/makanminum-nasi-kukus-ayam-goreng-berempah

Zawiah said...

org mmg suka tang bab kahwin2 nih ...

nor azira said...

hai..blogwalking kt sini :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yangg, wahh baguslah. sekurangnya awak share tips, depa boleh praktis. heee

Nadia Johari said...

tips perkahwinan memnag banyak la org cari..hehee..ntah2 nad pun usha sini gak..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013