Senarai Peserta Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30



  1. http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  2. http://nanameer-lovecontest.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  3. http://superpapaya.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  4. http://leenoraimy.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  5. http://pape-jer.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  6. http://www.nazlee.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  7. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  8. http://www.kanvasdakwat.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  9. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  10. http://adichiee.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  11. http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  12. http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  13. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  14. http://mamasentimental.blogspot.com/2013/10/pantun-bikin-dialog-gambar-minah-ni.html
  15. http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  16. http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  17. http://puteriairyn.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  18. http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  19. http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  20. http://pening-pala.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  21. http://wanariahamiza.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  22. http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  23. http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html 
  24. http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  25. http://norazis2908.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-minah-ni-kalau-nak-topup.html
  26. http://fuzamusa.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  27. http://umikasum.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  28. http://chebethomekbong.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  29. http://maszie.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  30. http://zakiepurvit.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  31. http://rusfasanasini.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html
  32. http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

Tahulah hadiahnya topup bernilai RM30, ngam2 pula ada 30 peserta yang sudi join. RM1 soranglah nak? Haha gurau je. Thanks atas sokongan korang. Nantikan keputusannya ya. Good luck!

UPDATE : Last minit terima 1 lagi penyertaan, ada 31 semuanya. Hehe thanks for support Shakira tau :) 

UPDATE #2 : Ada 32 peserta pula. Tulah, akak dah bagitahu kamu salah hantar link tapi kamu tak ambil action. Macam mana akak nak letak link kamu dik Feeqry. Hehe tapi tak apa, akak baik punya. Akak dah letak link kamu No. 32 tu :) Thanks for support me!

10 comments:

munirah rahman said...

no 12 datang melapor diri.. hehe
isi tabung satu

Deqla Manjew said...

ramai dah tu dear.. moga segmen ni berjaya ye.. akk xde idea la nk buat dialog.. otak tgh serabut..huhu...

puteri airyn said...

Thanks Shakira.. Blog kak erin pada senarai no. 18.. :-)

Ummi Kami said...

Salam dari kampung... ^^

Rendah bidara bersulam tangkai,
Delima mempalas membelah bumi;
Sudah tertera dalam senarai,
No lima belas itulah kak Ummi.

Tq syg.... Semoga success semuanya..:)

wanariahamiza said...

Saya di nombor 22. :)

tenku butang said...

No. 7.. x ong.. heee..

PakcikLie PCL said...

no.6 datang melawat awasan..hihi.

Rosmiza Ali said...

Datang lapor diri.. No 5! ^_^
ZON PERMAISURI CHOMEL

Iman Feeqry said...

Akak mane link saye : http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/10/bikin-dialog-gambar-minah-ni-kalau-nak.html

BUNDA a.k.a KN said...

Bunda no 25..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013