Pemenang Bikin Dialog Gambar Minah Ni Kalau Nak Topup RM30

Yeah! Alhamdulillah akhirnya dapat juga Shakira memilih pemenang. Sorry ya sebab ambil masa sikit. Hehe. Penat woo, baca satu-satu. Semua kelakar, semua pandai buat lawak. Sampai En. Hamdan pun teruja tau. Hehe tapi apakan daya, hanya tiga yang bertuah je yang bakal menerima mesej topup :)


Sebelum tu, semak nombor korang kat sini ok :)

Diumumkan! Jeng! Jeng! Jeng! Hehe.

Tempat Pertama - Topup RM30

Tempat Kedua - Topup RM20

Tempat Ketiga - Topup RM10

Kepada pemenang, sila email nombor telefon dan rangkaian yang digunakan ke shakirakyra004@gmail.com dengan kadar segera :) TAHNIAH Shakira ucapkan.


Pada yang tak menang tu jangan sedih, cuba lagi nanti kalau Shakira buat lagi ya. Hehe thanks korang sebab support Shakira dan thanks juga En. Hamdan selaku sponsor pertambahan hadiah topup ni. Bye!

Sumber gambar : GOOGLE

16 comments:

PakcikLie PCL said...

Tahniah juga PCL ucapkan kpd pemenang dan juga Shakira n tunang.

pha is said...

tahniah kepada yg menang.. saya x de rezeki.. heheh

wanariahamiza said...

Tahniah para pemenang. Kalau tak ada pertambahan hadiah, saya rasa mesti RM30 tu kongsi dengan 30 orang peserta. Hehe.

Ummi Kami said...

Assalamu'alaikum Shakira n en Hamdan...:)

Along Angah mengait buah,
Berlaga bidara dengan delima;
Sekalung tahniah berselit ukhwah,
Semoga gembira perkongsian bersama.

S. Faezah said...

tahniah kpd pemenang :)

Rosmiza Ali said...

Alhamdulillah, menang jugak no. 3.. Hehe.. Thanks Shakira.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Yumida Huda said...

alhamdulillah
thanks bebyk shakira n en hamdan
tahniah buat pemenang lain gak
thanks buat mereka yg wish kat entry yumida td...makasih :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada pemenang.. akak tak bertuah.. hehe..

BUNDA a.k.a KN said...

Bunda pun takder rezki huhu...apa pun TAHNIAH kepada mereka yang menang...:-)

DiriKu said...

tahniah kepada pemenang. tahniah juga kepada empunya blog sbb nak kahwin. heeeee :D

sila follow blog http://szafky.blogspot.com/ untuk dapatkan shawl custom made yang cantik2. :D

IchiGO said...

jemput join giveaway

http://akusentuhatimu.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-by-akusentuhatimu.html

Deqla Manjew said...

tahniah buat pemenang.. ;)

munirah rahman said...

tahniah pemenang

Mieza Suhaini said...

tahniah :)

kacang buncis said...

salam...xmenang hihih...apa2 pown tahniah pada pemenang

tenku butang said...

tahniah buat yang menang.. heee.. jom join GA teman lak yea.. http://tengkubutang.blogspot.com/

hadiah giler2 awesome!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013