Bukan Main Lagi Mak Shakira

Huhu ceritanya macam ni, mak Shakira dengan jiran-jiran ni memang rajin. Macam-macam jenis rajinlah dorang ni. Masak-masak bawa satu rumah, makan sama-sama. Kadang tu lepak depan rumah, seorang buat air seorang buat kuih. Nikmati sama-sama. Kalau ada kenduri-kendara pun memang turun padang. Bantu apa yang patut.

Belum cerita hal joging. Pergi joging sama-sama naik satu kereta, kadang tu kat Taman Rakyat Klang tu. Masing-masing bawa makanan masing-masing. Kononnya lepas joging nak breakfastlah tu ramai-ramai. Huhu macam-macam :)

Tapi hari ni Shakira nak bagitahu, hari tu mak Shakira dengan jiran-jiran main make up oi. Hehe macam tak percayakan? Sekali tengok gambar mak ada dalam Facebook abah. Huhu dah macam artis gitu mak Shakira jadi model make up. Abah kata mak dah macam Abby Abadi :)


Cantikkan mak Shakira ni kena make up? Pandai posing lagi tu. Tengoklah anak dia. Hehe dah mula angkat bakul sendiri nampak. Mak Shakira ni sporting je kan, melayang kerenah jiran-jiran. Macam-macam, tak kisahlah apa pun, asalkan mak bahagia.

# Lupa pula nak kenalkan, mak Shakira ni namanya Puan Zaiton Mohamed as per mentioned dekat sidebar tepi tu. Berusia 43 tahun. Muda lagi you. Orang selalu ingat mak ni kakak Shakira tau! Huhu :)

8 comments:

Deqla Manjew said...

mcm kakak je ... awet muda gitu... hihi

adrianna syaz said...

Wah..cun gitu mak shakira..kim slm kt mak eh..

Krim atas kek tu guna whipping krim non dairy yg dimixer smpai kental kira,pastu masukkan dlm piping beg guna nozzle yg mcm sya guna tuk cream puff tu..:D

BUNDA a.k.a KN said...

Memang awet muda...kirim salam bunda kat mak shakira yer...

wanariahamiza said...

Awet muda! :)

Isz Kha said...

awet muda gitu mak nye...salam Jumaat Shakira

Kakzakie said...

Jgn sampai mak lagi pandai jaga kecantikan dari Sya tau... malu ah hihi...

ezyra daniel said...

muka anak beranak ni de iras2 la hehe

Aku Encem said...

tengOk laa..anak dye sape..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013