Cermin Oh Cermin

Huhu..






 

Kalau cermin tu boleh cakap, habislah. Hehe ni memang tabiat yang Shakira tak boleh tinggallah. Haha biarlah orang nak kata apa pun. Wekk. But I like! Bukannya Shakira mencuri. Betul tak? Tumpang snap je.

Tapi kat tempat tertentu je Shakira berani macam ni. Yalah, ada setengah kedaikan dia follow kita sampai belakang. Tak selesa Shakira nak senegih2 snap macam tu. Huhu ni masa kat Giant Seksyen 7 Shah Alam. Teman family cari meja. Huhu.

Hehe. Korang ada tabiat yang sama?

10 comments:

Kakzakie said...

Syakira tak tanya ke mirror mirror on the wall who are the prettiest lady in the world?

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Kakzakie
Haha kang buatnya all the mirror tu jawab, mencicit lari kak..haha

are_lin@yu said...

prmpn dan cermin ibarat kawan baik ..haha

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

are_lin@yu
sokong! huhu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. yeayyy sheila dah jumpa blog awak. amboiii memang pantang tengok cermin ye? heee sheila jarang ;p

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Sheila Salim
Wslam Sheila.. yeah! dah jumpa ya.. hehe Shakira suka! :P

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Shakira...wah!mcm2 corak cermin ada yer.Maaf lambat akak brkunjung balas kesini...

adrianna syaz said...

Salam shakira...hehe..samala kita...

Salam kenal..sya folo blog shakira.klu sdi,snggah la ke blog saya ya..tq :)

elise hamin said...

segan nak berposing depan cermin kalau kat tempat public...huhuhuhu


cer kat umah sendiri...mau muntah kut cermin tu asik kena ngadap muka akak

:)

NinaAz said...

Cermin dan wanita tidak dpt dipsahkan. Hehee. Nina pun sama ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013