Iftar Bersama Para Blogger

Amaran entry banyak gambar disebabkan tahap kemalasan nak mengedit yang tinggi. Harap bersabar. Hehe.

Selamat pagi semua. Huhu malas nak menaip panjang, biar gambar yang menceritakan segalanya. Haha even snap by fon yang murah je. Semalam Shakira join Iftar Bersama Blogger di Restoran Tupai-Tupai Seksyen 13, Shah Alam. Jom layan gambar!


































Tak puas? Ok jom pergi facebook Shakira, kat situ banyak sangat gambar tambah2 dengan yang di tag lagi. Hehe. Kesimpulannya best sangat2 semalam dengan makanan yang sedap2 semuanya! Nampak tak Shakira dengan blogger famous tu, Kak Yuyu Zulaikha! Hehe i like! Paling syok di interview nama dan blog di bawah sinaran lampu minyak tanah. Haha! Semalam Shakira rasa ada lebih kurang 30 blogger :)

Oklah, penat semalam tak habis lagi, apa2 pun semalam memang superb sangat. Baru first time jumpa, tapi masing2 dah macam kenal lama! Semua kepala gila2, boleh masuklah dengan Shakira! Hehe blogger Broframestone ada buat entry khas for my adik semalam tau, baca sini. Hehe thanks bro!

Hope dapat join lagi event2 yang gempak macam semalam! Jangan lupa roger2 Shakira ya. Hehe bye!

25 comments:

Adminz ONE said...

terbaik.. seronok la ye dapat berbuka dengan geng blogger.

deq noor said...

Pantas! btw, nice meeting u... :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Adminz ONE
Alhamdulillah :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

deq noor
huhu saja pantaskan. nanti lupa! :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shakira, bestnya dapat kenal2 korang. heee kerlas adik masuk blog bro. hehehhee :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Sheila Salim
Wslam Sheila :) tau tak apa, tak sia2 bawa dia semalam..haha

Alin Marlini said...

amboi..untunglah dpt makan ngan bro tu..hehehe

Farisya Anastasyia said...

amboi kakak.kemain nah! :P btw nice meeting all of you..pertemuan semalam jugak mebawa kepada satu perkenalan yang amat bmakna buat syirah :)

are_lin@yu said...

wahh beznya dpt jmpa rmai2..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Alin Marlini
Hehehe jangan jeles!

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Farisya Anastasyia
nice to meet you too darling :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

are_lin@yu
ayu kenapa tak join??

ikafantasi said...

wah bestnye dpt jmpa blogger2..best

Irwan Alessa said...

Tengok gambar je.. bestnya.. sangat best.. tengok je dari luar semalam.. kehkeh..

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Irwan Alessa
ala poyo tengok dari luar konon, siap melantak sama2 semalam :)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

ikafantasi
ya dear, sangat best! hehe

Nadia Johari said...

fuh2..kalo leh nak letak satu album..hehe

Nadia Johari said...

fuh2..kalo leh nak letak satu album..hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Nadia Johari
tau tak apa..ni pun kita malas nak edit2, main upload je..penat semalam pun tak habis lagi ni :)

terbaek network said...

wah bestnye...ble ada lg nk join haha

boni kacak said...

wah... bestnya... dapat jumpa ramai kenalan blogger yang best2 :)

PakcikLie PCL said...

owh ni blogger Shakira ea, pcl ada tgk gambar gathering iftar ni di blog AJ n Sheila .. salam perkenalan.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

PakcikLie PCL
hehe ya saya la blogger Shakira tu..:) thanks sudi singgah sini ya PCL..

zakirasli .. said...

bestla..bkn snng nk dpt pluang mcm ni.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

zakirasli ..
hehehe alhamdulillah.. nanti ada peluang, join la sekali ya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013