Review E-Day : Tunang Saya!

What? Tunang pun nak direview ke? Saja je ni tengah tak ada kerja *padahal kerja berlambak. Hehe.

Ok, as per mentioned kat sidebar blog ni, my fiancee's name is En. Hamdan. Huhu.



Actually, Shakira dengan En. Hamdan kenal tak lama terus diikat. Hehe nak tahu macam mana kami jumpa dan berkenalan? Jom baca kisahnya kat sini. Dah baca? Huhu sepantas kilatkan? Tak apa, kami percaya pada Allah yang menentukan segala atur cara dunia ni. InsyaAllah.

This is my En. Hamdan a.k.a my fiancee. Huhu.


Bawah ni pict masa hari kejadian tunang. Hehe apa punya bahasa Shakira guna ni? Hmm.



Ok, serba sedikit ya. En. Hamdan sekarang berumur 28 tahun. Telah dilahirkan pada 1 Jun 1985 di teratak yang terletak di Felda Pasoh 1 Negeri Sembilan. Amekkaw! Bersalin dalam rumah. Huhu.

Seorang yang berkulit hitam manis, badannya sasa *Shakira selalu ejek gemuk je. Hehe jahatkan? Tak tinggi, tak rendah. Yang pasti lebih tinggi dari Shakiralah!

Bekerja di kilang Felda Pasoh 1 Negeri Sembilan **nanti dah nikah, Shakira tinggal sana. Huhu. En. Hamdan merupakan anak ke 6 daripada 7 adik-beradik. Nampak je ganas, tapi dia pemalu sebenarnya. Kalau dia senyum, alahai mak. Haha jangan lebih2 Shakira.

Sebab Shakira terima dia? Sebab kesungguhan dia. Full of meaning. Huhu. Oklah, rasa tu je kot nak review.

Bye!

7 comments:

cheQmOomOo said...

jom cuci mata www.lukisancahayaphotog.blogspot.com :)

dEdEQ dE wIshEs said...

SONOKNYE DA TUNANG . HEHEHE . NK TUNANG GAK :( .. TAHNIAH AWAK .. NIKAH JGN LUPE JEMPUT

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

dEdEQ dE wIshEs
tunang la..tunggu apa lagi.. hehe! TQ for the wish dear :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shakira, kalau dah jodoh kan. terima sahaja. hehehe. bila langsungnya?

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Sheila Salim
Wslam dear..Alhamdulillah Allah hadirkan dia..hehe insyaAllah bulan 12 ni.. :)

Nadia Johari said...

tahniah...cepat2 kwin..hehe

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Nadia Johari
Thanks Nadia.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013