She Is Number 111

Lepas blogwalking tadi, tengok kat widget follower angkanya 111.


Cantikkan angkanya? Alhamdullillah ada juga yang sudi follow blog merangkak Shakira ni ya. Hehe. Ok tak nak buang masa Shakira nak promote blog yang bertuah tu. Huhu.



The owner : Ain and she is number 111 :)

Jomlah berkenalan dan rapatkan silaturrahin dengan Ain. Tekan je banner header Ain tu laju2 ya. Thanks Ain sebab sudi jejak sini dan to all my followers tak kiralah widget followers ke widget google+ followers ke. Thanks for being my follower and my silent reader. Might be! Hehe bye.

**UPDATED**

Widget follower ni kadang2 memeningkan juga ya? Tadi 111 lain, sekarang dah lain pula. Cuba korang bandingkan gambar bawah ni dengan yang atas sekali tu? Sabar je la ya. Hehe.


Ok tak apa, Shakira murah hati sikit hari ni. Mood baik, alhamdulillah. Hehe Shakira promote juga owner yang lagi satu ni. Jom tekan laju2 banner header bawah ni ya :)


Jomlah berkenalan dengan blogger ni namanya Nelly. Thanks ya Nelly sudi join segmen Shakira dan jadi follower kat sini. Hehe ok, jap lagi kalau widget ni buat hal, tak tau berapa orang nak pegang title 'she is number 111' kan? Haha bye.

1 comment:

Nelly Norizal said...

Hahahaha... sy pun pelik sebab blogs feed awk x kluar dkt dashboard. Heran kn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013