Panggilan Terakhir

Shakira cuma nak inform esok dah 18 Julai 2013, segmen paling simple di dunia Shakira tu tamat esok ya korang. Hehe.

Thanks pada yang sudi juga join walaupun segmen Shakira ni tak ada hadiah. Bukan apa, Shakira tengok sejak kebelakangan ni, blogger lebih memilih nak join something yang ada hadiah. Oit! Terasa ke tak ramai yang join segmen Shakira ni? Haha tak terasa pun, malah Shakira bangga sebab Shakira berani anjurkan segmen walaupun baru nak masuk 2 bulan merangkak dalam dunia maya ni. Hehe.

Oklah, tak nak cakap banyak. Ni panggilan terakhir ya, anyone yang sudi nak join di saat-saat akhir ni Shakira buka pintu seluas-luasnya. Hehe nak join klik je banner cubaan pertama Shakira kat bawah ni ya dan follow syarat-syarat yang tertera :)


Salam Ramadhan dari Shakira dan selamat bersegmen. Jom ramai-ramai rapatkan ukhwah sesama blogger, mana tahu ada rezeki kita dapat kumpul bersama macam entry sini. Videonya pula klik sini ya. Hehe syok habis!

Bye.

3 comments:

zakirasli .. said...

wah,tahniah ye.

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

zakirasli ..
tahniah untuk? hehe

emmeraz said...

EA tak kisah ada hadiah ke x..yang penting dapat bekunjungan dan mengucapkan selamat menunaikan ibadah pose..tingkatkan iman dan kurang kemungkaran...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013