Jom Blogwalking

Assalamualaikum semua!

Pertama sekali Shakira nak ucapkan ribuan terima kasih kepada blogger yang sudi join segmen Shakira kat sini. Pertama kali buat segmen tau, mula-mula memang tak yakin tapi saja kuatkan diri untuk mencuba walaupun baru sebulan berblog. Alhamdulillah dalam masa 2 minggu yang Shakira beri, ada 10 orang blogger yang baik hati join the story :) Thanks a lot! Ni Shakira promote link mereka yang sudi buat entry, copy dan paste link kat blog buruk Shakira ni. Hehe.


Thanks juga pada yang komen dan memberi idea serta nasihat yang bernas pada Shakira walaupun tak join. Hehe mungkin tak ada masa nak buat entry. Tak apa, Shakira tak paksa pun. Asalkan kita dapat berkenalan dan rapatkan ukhwah yang ada. Hari ni Shakira baik hati, Shakira nak promote sekali link mereka yang komen without join my segmen. Wahh teruja tak? Hehe.


Jomlah terjah dorang. Jangan sombong dalam dunia maya ni ya dan jangan nak mengejar follower je, that is not the main point kenapa kita berblog. Kita mestilah ada sifat rajin, jujur dan ghairah dalam mengupdate blog. Kalau tak ada nak baca sekarang pun tak apa, percayalah mungkin di masa akan datang orang akan baca. Automatik kita dapat pahala berkongsi idea lagi-lagi entry yang berkaitan ilmu. Betul tak? :)

Oklah, salam perkenalan dari Shakira. Selamat blogwalking. Jatuh bangun sendiri ya! Huhu.

18 comments:

Kakzakie said...

Terima kasih kakak tersenarai sama juga ye:)

Shuhaida Subri said...

Assalamualaikum dan selamat pagi..
Blog akak kat first tuh.. terharunya.. huhuhu..

Akak x sombong kan?
kan? kan? hehehe

tima kasih yer!

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Kakzakie
Hehe sama-sama sis :)

siti ZAHARA said...

time kcih ye..=)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Shuhaida Subri
sama2 kak :) ya akak tak sombong..hehe

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yangg, heee. ramai joined. bagus2. semoga ukhwah berpanjangan :)

Emma said...

assalamualaikum, selamat berpuasa... hehehe terima kasih promote link emma ^_^ waahhh ramai yg join !! gud luck

AnneRaini said...

sambutan menggalakkan ye. sory akak xdpt join.

Sam Banjamin said...

terima kasih shakira....

Jie Susanos said...

trima ksih..asangka ada jgak..

merahitujambu said...

wah link blog sy ada lah..terima kasih dear.. =)..selamat berblog ya

sihatwith mammacu said...

Syukran..terima kasih yer. Semoga ukhuwwah akan terus berpanjangan.
Seronok mammacu tengok ramai dah join segmen Shakira. Tadi baca entry tentang kuih cornflakes.. yummy nyer.

Nadia Johari said...

bloh bw ni

Kancil 8349 said...

terima kasihlah kerana sudi kenalkan blog Kancil...semoga blog anda akan terus meningkat dari segi pembaca dan pengikut...:)

need said...

wah..xsangka ada juga tersenarai...hihih..terima kasih ye...

Mizz Aiza said...

terima kasih adik.. bersama kita menyokong sesama rakan blogger.. semoga ukhwah yang terjalin berkekalan..

zakirasli .. said...

Betul tu. terima kasih senaraikan nama blog saya nombor 2 tu :D

ayut said...

eh...tak join pon tersenarai...mekaseh yer!hihihi ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013