Shakira & Denggi

Selamat pagi.

Maaf semua, dah nak dekat 2 minggu Shakira diam seribu bahasa. Blog ni pun sawang segan-segan je nak keluar. Hehe. Bukan apa, Shakira baru keluar hospital sebenarnya. Seminggu Shakira kena tahan dekat wad hospital gara-gara denggi.


Sekarang alhamdulillah sikit, Shakira dah beransur pulih dan hari ni dah start kerja balik. Nanti Shakira update pasal perjalanan sakit Shakira dengan denggi ni ya! Hehe.

Sekian :)

8 comments:

lia said...

harap sembuh sepenuhnya ya... byk2 minum 100plus k...

Emma said...

semoga cepat sembuh =)

elise hamin said...

patut la senyap sunyi, kut la bz ngan persiapan raya...huhuhuhu

apa pun, speedy recovery ya!


:)

sihatwith mammacu said...

Moga cepat sembuh yer dear Shakira.
Rehat banyak-banyak.

ikafantasi said...

hrp awak cepat sembuh..jgn lupa mkn ubt

Sheila Salim said...

Assalamualaikum yanggg, semoga cepat sembuh. minum air banyak2 tau. nanti dah sihat, aktif blog balik okeyyy :)

Nadia Johari said...

jangan lupe makan ubat..jaga diri

Aziela said...

Wah denggi. Kena kuat semangat. Lawan sakit sebab denggi nie antibodi kita yang kena kerja keras. Semoga sembuh segera. Nak raya nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013