Segmen : Blog Paly ajak tengok blog aku!









Ok alang2 tunggu waktu nak balik ni, Shakira nak join satu segmen ringkas dari Blog Paly. Actually, why you have to follow and blogwalking on my blog? Wahh english kau terabur Shakira! Haha.

  • Sebab Shakira bukan manusia sombong, orang tegur Shakira tegur balik
  • Sebab Shakira suka menulis dan membaca! Automatik tak rugi korang tulis entry di blog korang sebab Shakira confirm baca dan insyaAllah akan meninggalkan komen2 yang bernas
  • Sebab Shakira suka rapatkan silaturrahim :)

Oklah, tu je. Korang nak join juga, klik je banner tuan blog tengah menyandar kekenyangan tu ya. Hehe happy blogwalking!

7 comments:

Kancil 8349 said...

selamat bersegmen

PakcikLie PCL said...

assalamualaikum, salam singgah pcl kunjung balas.

nina_adana said...

membalas kunjungan akak :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yg sama..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

Hafiza AizZawa said...

time kasih..bls kunjungan..dah follow sini..

Anis Hayati said...

sudah follow
thanks follow kita :D

Qeela Aini said...

Thanks for the visit yea, Qeela dtg balas kunjungan dari segmen yg sama :D

http://ourrandomrainbow.blogspot.com/2013/07/segmen-blog-paly-ajak-tengok-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
All Rights Reserved : LOTS OF LOVE by SHAKIRA since June 2013